SÖKER PERSONAL

Välkommen in under Eken!

Just nu söker vi en leg. djursjukskötere samt en sköterska.

Egenskaper som vi värderar högt är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra veterinärer och övrig personal. Du har hög arbetsmoral, är kompetent, stresstålig och självgående. Vi sätter stort värde på förmågan att erbjuda djurägare och patient bästa möjliga service och vård.

Ekens Djurklinik är en fullt utrustad veterinärklinik med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde. Vi har även en filial i Tidaholm. De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati. Just nu består vårt team av fyra veterinärer, åtta sköterskor, samt en veterinär på konsultbasis.

LEG. DJURSJUKSKÖTARE
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en leg. djursjukskötare. Tjänsten är ett föräldravikariat, på minst 1 år, men med chans till förlängning.
Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik/djursjukhus och önskemålet är att du, efter att ha introducerats i våra arbetsrutiner, ska kunna arbeta självständigt.

Arbetsort: Skövde, Tidaholm
Sysselsättningsgrad: hel-/deltid, enligt överenskommelse
Tillträde: enligt överenskommelse
(Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi funnit varandra.)
Provanställning: 6 mån tillämpas
Sista ansökningsdag: 2021-04-31

SKÖTERSKA TILL TIDAHOLM
Vi på Ekens Djurklinik behöver nu utöka vårt team av sköterskor och söker en sköterska, som kommer att arbeta huvudsakligen i Tidaholm - men även i Skövde då och då.
Du är vårdutbildad, gärna leg djursjukskötare alternativt djurvårdare på utökad nivå. Tidigare arbetslivserfarenhet inom djursjukvård är meriterande och du bör ha ett intresse av både receptions- och poliklinikarbete. Önskemålet är att du, efter att ha introducerats i våra arbetsrutiner, ska kunna arbeta självständigt i både Skövde och Tidaholm.

Arbetsort: Tidaholm/Skövde
Sysselsättningsgrad: hel-/deltid, enligt överenskommelse
Tillträde: snarast, enligt överenskommelse
(Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi funnit varandra.)
Provanställning: 6 mån tillämpas
Sista ansökningsdag: 2021-03-31
 

Ansök här

  • (Endast Word, RTF, PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word, RTF, PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)