SÖKER LEG. DJURSJUKSKÖTARE

Vi på Ekens Djurklinik söker nu en leg. djursjukskötare med huvudsaklig inriktning poliklinik och operation. Huvudfokus ligger på hund och katt men du får gärna ha intresse av att lära dig mer om våra övriga smådjurspatienter. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik/djursjukhus och önskemålet är att du, efter att ha introducerats i våra arbetsrutiner, ska kunna arbeta självständigt. Narkoskunskap är meriterande.

Egenskaper som vi värderar högt är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra veterinärer och övrig personal. Du har hög arbetsmoral, är kompetent, stresstålig och självgående. Vi sätter stort värde på förmågan att erbjuda djurägare och patient bästa möjliga service och vård.

Ekens Djurklinik är en fullt utrustad veterinärklinik med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde. Vi har även en filial i Tidaholm. De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati. Just nu består vårt team av tre veterinärer, sju sköterskor, samt två veterinärer på konsultbasis.

Välkommen in under Eken!

ARBETSORT: 
Skövde, Tidaholm

SYSSELSÄTTNINGSGRAD:
hel-/deltid, enligt överenskommelse

TILLTRÄDE: 
snarast, enligt överenskommelse
Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi funnit varandra.


PROVANSTÄLLNING:
6 månader tillämpas

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Fortlöpande

Ansök här

  • (Endast Word, RTF, PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word, RTF, PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)